Particuliere schadeverzekeringen

Om je heen hoor en zie je het vaak genoeg; brand in de woning, stormschade, diefstalschade of het verliezen van waardevolle spullen op reis. Een arbeidsconflict, aanrijding met de auto of een verschil van inzicht met je nieuwe buren. Deze onvoorziene omstandigheden zijn al vervelend genoeg. In sommige gevallen kan het verstandig zijn hiervoor een verzekering af te sluiten. Gelukkig zijn er praktische oplossingen om deze voorvallen financieel het hoofd te bieden. Wij helpen je graag met een opstal-, woonhuis-, inboedel-, aansprakelijkheids-, rechtsbijstands-, auto-,  reis- of annuleringsverzekering zodat jij zonder zorgen kan genieten! Uiteraard kijken we samen vóór het afsluiten van een verzekering of je de verzekering echt nodig hebt. We vergelijken meerdere partijen op basis van prijs en voorwaarden. De verzekeringspolis eens goed tegen het licht houden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Jaa Hypotheken

Meer informatie nodig of een vrijblijvende afspraak maken?

Antwoord
Jaa Hypotheken

Overlijdensrisicoverzekeringen en woonlastenbeschermers

Tijdens het hypotheektraject staan we ook stil bij de betaalbaarheid van de maandlasten bij bepaalde risico’s. Je denkt er liever niet aan maar wat doe je als één van jullie komt te overlijden? Zijn de maandlasten nog betaalbaar als je gedeeltelijk of volledig arbeidsongeschikt bent? Hoe staan jullie ervoor als één van beiden zijn baan verliest?

Wil je zorgeloos kunnen blijven wonen dan kan het in sommige situaties verstandig zijn om een overlijdensrisicoverzekering of woonlastenbeschermer af te sluiten. Bij een hypotheekadvies betaal je geen extra kosten voor het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering of woonlastenbeschermer. Wil je een losse verzekering afsluiten dan kan dat uiteraard ook. 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de ondernemer

Een ondernemer dient zelf een voorziening te treffen voor arbeidsongeschiktheid omdat het vangnet van de werknemersverzekeringen niet van toepassing is. Een arbeidsongeschiktheidsuitkering zorgt voor een aanvulling van het inkomen bij onder andere: ziekte, lichamelijke of psychische klachten, zwangerschap of na een ongeval. We bekijken samen welke voorwaarden het beste bij jouw situatie passen. Plan direct een vrijblijvend gesprek als je zelfstandig ondernemer bent en nog niets geregeld hebt of als je twijfelt over je lopende polis.

Jaa Hypotheken

Lijfrentevoorzieningen en aanvullend pensioen opbouwen

Een goed pensioen is een prettig vooruitzicht. In sommige situaties is het nodig of verstandig om zelf een aanvullend pensioen op te bouwen. Bijvoorbeeld als je zelfstandig ondernemer bent, je werkgever geen of een kleine pensioenregeling aanbiedt of wanneer er een pensioengat is ontstaan.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je al een lijfrentepolis of bankspaarproduct hebt lopen. De keuze is reuze als je een opgebouwde lijfrente wilt laten uitkeren. Daarbij moeten we rekening houden met de belastingregels die de mogelijkheden bepalen.

Wij kunnen op basis van jouw wensen en de fiscale regels samen bepalen welk product in de opbouw- en/ of uitkeringsfase het beste aansluit op jouw situatie.

Samen bouwen aan een solide basis voor een zorgeloze toekomst. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we je kunnen helpen om je financiële doelen te bereiken.