André Toonen

Ruim 31 jaar is hij werkzaam als verzekeringsadviseur, hypotheekadviseur en financieel adviseur. Veelal in de regio van Uden en zodoende zal hij voor veel mensen een bekend gezicht zijn. Na 26 jaar Rabobank heeft hij bijna 5 jaar als freelancer gewerkt bij financiële advieskantoren in de regio.  

Zijn klanten omschrijven hem zelf als: enthousiast en oplossingsgericht. Zo weet André altijd een passende oplossing te vinden die klanten ook nog eens begrijpen. Hij heeft veel ervaring met maatwerk en complexe zaken van onder andere ondernemers. Met zijn passie en humor maakt hij er geen saaie, vervelende reis van, maar eentje om nooit te vergeten. Jezelf zijn is daarbij belangrijk én een extreem goede bereikbaarheid. Want juist ’s avonds spreken mensen met elkaar over hoe ze zaken willen aanpakken, en dan wil hij bereikbaar zijn zodat niemand met een ongerust gevoel gaat slapen.

In de afgelopen 31 jaar is mede door het werken in verschillende regio’s een groot netwerk opgebouwd. Van notarissen, makelaars, taxateurs en accountants tot en met bouwkundigen. Erg fijn om met deze experts te kunnen sparren en tips te kunnen ontvangen. Bevelen wij iemand aan dan ontvangen wij daarvoor geen beloning en andersom ook niet. Wel zo transparant!

Snel reageren en bereikbaar zijn zit in zijn DNA. Kort erop zitten en zorgen dat er geen beren op de weg zijn en komen heeft zijn aandacht. De klant zo soepel mogelijk met duidelijke communicatie door het proces loodsen. Dat vinden zijn klanten ook wat blijkt uit het feit dat zij zijn promotors zijn. Dat laatste maakt hem trots.

Ook toe aan de enthousiaste en klantgerichte benadering van André? 

Aniek Leeijen

Aniek is sinds 2011 werkzaam in de financiële dienstverlening en is ook gecertificeerd hypothecair planner. Gestart bij de Rabobank en daarna kennisgemaakt met het onafhankelijk adviseren via het vrije intermediair.

Ze is een deskundige en betrokken adviseur die je graag begeleid bij een belangrijke stap in je leven. De saaie en soms moeilijke vaktaal weet zij goed over te brengen in begrijpelijke taal. Mocht iets toch niet duidelijk zijn dan kan je haar altijd bellen, mailen of een app sturen zodat je snel antwoord op je vraag hebt. Ze houdt van no-nonsens en heeft een frisse kijk op het hypotheektraject waarmee ze in staat is elke klant daar perfect doorheen te loodsen.

Analytisch is Aniek sterk en daarnaast bij machte om met humor je door de soms relatief saaie hypotheekstof heen te helpen. Ze doet er alles aan om het hypotheekplan aan te laten sluiten op jouw wensen waarbij ze gekeken heeft vanuit meerdere invalshoeken. Met haar advies heeft de klant een soort routekaart voor nu, maar ook voor de toekomst. Stap jij met haar de toekomst in?

Aniek is een financieel adviseur met passie voor hypotheekadvies en waar je geen nummer bent. Eens kennismaken?

Certificeringen

De meest specialistische opleiding voor een hypotheekadviseur is die van Erkend Hypothecair Planner, wat een opleiding op HBO niveau is. Deze beschermde titel welke wij beiden mogen voeren mag slechts door 1.200 adviseurs van de ruim 20.000 hypotheekadviseurs in Nederland gevoerd worden. Alle Erkend Hypothecair Planners staan geregistreerd in het register van de NVHP.

Een Erkend Hypothecair Planner beschikt over aantoonbare lange ervaring en deskundigheid in het geven van adviezen over hypotheken en risico’s die een hypotheek met zich mee brengt. Zij voldoen aan de strengste eisen voor hypotheekadvies in ons land. Deze expertise blijft actueel door het jaarlijks verplicht volgen van diverse opleidingen en trainingen.

Omdat wij geen genoegen nemen met een gemiddeld advies!

Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners

Ook mogen wij beiden de titel Erkend Financieel Adviseur voeren. Hierdoor ben je verzekerd van financieel advies van hoge kwaliteit. De onafhankelijke stichting SEH geeft dit keurmerk uit. Als Erkend Financieel Adviseur voldoen wij aan strenge gedragsregels, beschikken we over geldige wettelijke diploma’s en volgen we jaarlijks verplichte SEH-opleidingen.

Je kan er dus vanuit gaan dat het met de kennis wel goed zit!

SEH

Vanzelfsprekend bespreken we duurzaamheid in elk gesprek. Er zijn ruimere financieringsmogelijkheden als je besluit om te gaan verduurzamen. Wij hebben beiden de uitgebreide opleiding afgerond om ook deze titel te mogen voeren. Om up to date te blijven zijn wij verplicht om opleidingen en trainingen te volgen.

Voor advies over duurzaam (ver)bouwen ben je bij ons aan het juiste adres!

Adviseur duurzaam wonen