Hypotheken

Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen ben je hoogstwaarschijnlijk op zoek naar hypotheekadvies. Mooi! Dan zit je hier goed.

Waar ben je naar op zoek?

Eerste woning kopen

Wanneer je voor de eerste keer een woning koopt heb je geen idee wat er allemaal op je af gaat komen. Wij zullen je in deze periode zoveel mogelijk proberen te ontzorgen zodat jij je met andere prioriteiten zoals het uitzoeken van de nieuwe keuken, de inrichting en kleuren van de muren bezig kan houden. Wij zijn op de hoogte van de regelingen vanuit de gemeente, geldverstrekkers en eventuele hulp van ouders voor starters om jouw mogelijkheden te vergroten. Ook hebben wij veel ervaring met startende ondernemers.

Tijdens je zoektocht zetten wij ons netwerk in om je te helpen bij het vinden van een passende woning tegen een passende prijs. Door de samenwerking met nagenoeg alle geldverstrekkers vinden wij een passende hypotheek voor je eerste koophuis, passend bij je huidige en toekomstige wensen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Verzekerings- en Hypotheekadvies
Jaa Hypotheken

Volgende woning kopen

Wanneer je gaat verhuizen en een nieuwe woning aan gaat kopen kan dit een stap zijn naar een grotere woning maar het kan natuurlijk ook zijn dat je kleiner gaat wonen. Ook al heb je eerder al een keer een hypotheek afgesloten het blijft een spannend traject. Nu heb je nog een woning te verkopen of de woning is al verkocht. Nieuwe zaken die we te bespreken hebben zijn een overbruggingsfinanciering, het meenemen van het rentecontract of juist een restschuldfinanciering bij andere marktomstandigheden. Wij zullen het verloop van het traject duidelijk uitleggen zodat je precies weet wat er op je af gaat komen.

Of je in loondienst werkt of ondernemer bent maakt voor ons niet uit. De vaststelling van het inkomen gaat bij een ondernemer net even anders dan bij iemand die in loondienst werkt. Over het algemeen is het advies aan ondernemers complexer. Dat zit hem niet zozeer in de hypotheekvormen maar meer dat ondernemen vaak dynamischer is. Ook kan er sprake zijn van een complexe bedrijfsopzet wat het vaststellen van het inkomen wat lastiger maakt. Zaken waar wij regelmatig mee in aanraking komen en waardoor wij ook op dat vlak een ervaren sparringpartner zijn, met kennis van de mogelijkheden en zodoende kunnen we het speelveld optimaal benutten.

Tijdens je zoektocht zetten wij ons netwerk in om je te helpen bij het vinden van een passende woning tegen een passende prijs. Door de samenwerking met alle geldverstrekkers vinden wij een passende hypotheek voor je volgende koopwoning passend bij je huidige en toekomstige wensen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Verhogen van de hypotheek

Of je nu de hypotheek wil verhogen voor een verbouwing en/ of het verduurzamen van de woning of het opnemen van de overwaarde om lekker te leven, te schenken of de aanschaf van een camper dat maakt niet uit. Heb je nog geen hypotheek dan kunnen we je uit een ruim aanbod van geldverstrekkers kiezen. Heb je reeds een hypotheek lopen dan bekijken we of die gunstiger kan in combinatie met de gewenste verhoging. Je bent bij ons aan het juiste adres!

Jaa Hypotheken
Jaa Hypotheken

Oversluiten van de hypotheek

Het oversluiten van de hypotheek laten we daar eens naar kijken wanneer je tevreden bent met jouw thuis. Voordeliger wonen is vaak de hoofdreden om de hypotheek over te sluiten. Dat kan door het openbreken van het rentecontract voor lagere lasten. Een andere veelvoorkomende reden is dat er gekozen wordt voor een langere rentevastperiode zodat je langer zekerheid hebt over de maandlasten. Maar er zijn meer mogelijkheden, zo kan je bijvoorbeeld de hypotheekvorm wijzigen omdat je voornemens bent om de lasten te verlagen omdat je minder wil gaan werken of om een andere reden. Ook nu alvast de looptijd van de hypotheek verlengen omdat je over 10 jaar met pensioen gaat kan een goede reden zijn om de hypotheek over te sluiten. Natuurlijk zullen wij hierbij ook kijken naar je wensen voor de toekomst. We zullen samen de huidige ontwikkelingen van de financiële markt doorspreken en je voorzien van een helder en eerlijk advies.

Relatiebreuk

Wanneer je samen een huis gekocht hebt en uit elkaar gaat moet er veel geregeld worden. Een relatiebeëindiging heeft grote gevolgen en dat is het vaak wel prettig als het mogelijk is dat één van beiden in de woning kan blijven wonen. Elke geldverstrekker hanteert in deze situatie zijn eigen regels en wij helpen je graag om het financiële gedeelte met betrekking tot de woning en de hypotheek zo goed mogelijk te regelen. Laten we samen op zoek gaan naar de beste oplossing voor jou en je ex-partner.

Jaa Hypotheken